info@moduasm.com
Dalian Modular Assembly Technology Co, Ltd
Wire Mesh Machine Guard
Wire Mesh Machine Guard

Wire Mesh Machine Guard

MGS se sastoje od zaštitne jedinice, elemenata, priključnih elemenata, jedinice vrata itd. Žičana mrežna zaštita je najčešće korišćena za MGS

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

žičana ograda


MGS se sastoje od zaštitne jedinice, elastičnih elemenata, priključnih elemenata, jedinice vrata itd.

Wire Mesh Machine Guard se najčešće koristi za MGS

Jedinica je proizvedena od strane MAT-a, i modularno je sigurnosno kućište koje je posebno razvijeno da obezbedi zaštićeno područje unutar operativnog područja sa automatizovanim instalacijama, proizvodnim robotima, kao i područjima za skladištenje.


● Sistem takođe štiti odijelo od mogućih elemenata koji se isprazne delovanjem opreme.

● Korisnik može lako uvećati i promeniti sigurnosno kućište jer je sistem fleksibilan.

● Može se brzo sklapati i time štedi vreme.

● Jedinica je kreirana u skladu sa međunarodnim sigurnosnim standardima na poslu.Bezbedna udaljenost

Sistem zaštitne maske nudi zaštitu od dijelova koji izlaze, curenja tekućeg materijala ili sličnih stvari. Bezbednosna rastojanja zavise od visine zaštitne linije mašine. Kao što je pokazano na slici (sigurnosno područje je označeno u zelenoj sjeni): Bezbednosno rastojanje bi trebalo da bude 200mm od stražnjeg uređaja. Kada je visina zaštitne maske 2000mm, još uvijek postoji mali deo udaljenosti oko 350mm od vrha ne može dobiti sigurnosnu zaštitu, a ne može garantovati dovoljno sigurnosti ako je visina manja od 1400mm.

Visina od poda je 200mm. Kao što je pokazano na slici (sigurnosno područje označeno je u zelenoj senci): Rastojanje od 650 mm u predelu stopala ne može dobiti dovoljnu sigurnosnu zaštitu.
MGS je efikasan način zaštite osoblja od opasnosti koje predstavlja automatizovana oprema. Obično se koriste u ćelijama vara, robotskim ćelijama, delovima za rezanje, zaštitom mašina, čuvanju perimetra itd.

image020.jpg


Hot Tags: zaštitnik žičane mreže, Kina, proizvođači, fabrika
Srodni proizvodi
  • Upit