info@moduasm.com
Dalian Modular Assembly Technology Co, Ltd
Bezbednost mašina
Bezbednost mašina

Bezbednost mašina

Sigurnost mašina se koristi za zaštitu opasnih mašina, transportnih traka i električnih prekidača od habanja i krađe, kao i krađe.

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Bezbednost mašina


image001.jpg

Sigurnost mašina se koristi za zaštitu opasnih mašina, transportnih traka i električnih prekidača od habanja i krađe, kao i krađe. Pruža barijeru između zaposlenih i potencijalnih opasnosti. Izdržljive tkanine od žičane mreže pružaju jasnu vidljivost. Particije se lako mogu instalirati za brzo uklanjanje ili trajnije za maksimalnu sigurnost pomoću hardvera. Jednostavno je instalirati, ukloniti ili proširiti.- Jednostavna montaža, lako se uklanja za pristup održavanju.

-Automobilska standardna barijera dostupna.

Veličine za kupovinu, opcije za teške uslove rada.

-Paneli mogu biti žičane mreže ili akrilne ploče.Bezbedna udaljenost

Sistem zaštitne maske nudi zaštitu od dijelova koji izlaze, curenja tekućeg materijala ili sličnih stvari. Bezbednosna rastojanja zavise od visine zaštitne linije mašine. Kao što je pokazano na slici (sigurnosno područje je označeno u zelenoj sjeni): Bezbednosno rastojanje bi trebalo da bude 200mm od stražnjeg uređaja. Kada je visina zaštitne maske 2000mm, još uvijek postoji mali deo udaljenosti oko 350mm od vrha ne može dobiti sigurnosnu zaštitu, a ne može garantovati dovoljno sigurnosti ako je visina manja od 1400mm.
MGS se široko primenjuje u zaštiti mašina za perimetre, robotske radne ćelije, robotske oblasti za zavarivanje, paletizovana transportna područja, skladište opasnog otpada, dječiji krečnjak, električni prekidač

image018.jpg


Hot Tags: sigurnosna zaštita mašina, Kina, proizvođači, fabrika
Srodni proizvodi
  • Upit