info@moduasm.com
Dalian Modular Assembly Technology Co, Ltd
Žičana mrežica za mašinsko kućište
Žičana mrežica za mašinsko kućište

Žičana mrežica za mašinsko kućište

Sistem za zaštitu mašina (MGS) je zaseban sistem koji je dizajniran da zadovolji različite vrste potražnje od kupaca.

Pošaljite upitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Žičana mrežica za mašinsko kućište


image001.jpg

Sistem za zaštitu mašina (MGS) je zaseban sistem koji je dizajniran da zadovolji različite vrste potražnje od kupaca. Spoljni izgled daje čitavom setu predivan izgled. Prilagođavanje stezanja pričvršćivanja povećava pouzdanost proizvoda i omogućava ugradnju mreža, PMMA panela, aluminijumskih kompozitnih panela, različitih panela i sl. Instaliranje mreže i panela koristi različite profile, za više detalja pogledajte sekcije profila.

Omotač mašinske mreže se najčešće koristi u MGS-uJaka

Sa čvrstim elementima od 40x40 i snažnim elementima, MGS je najbolja alternativa kada postoji visok rizik od sudara ili udaraca. Upotreba uključuje ćelije za industrijske robote.

Brzo

MGS omogućuje lako uklanjanje sve komponente, na primjer kod obavljanja održavanja mašine. Ovo omogućava brzi pristup celoj ćeliji uređaja i podjednako brzo ponovno sklapanje.

zaliha

Naš fokus nam omogućava da pružimo kvalitetan proizvod na tržištu i ponudimo širok spektar pribora u zalihama kako bismo poboljšali sigurnost i produktivnost na radnom mjestu.


MGS je efikasan način zaštite osoblja od opasnosti koje predstavlja automatizovana oprema. Obično se koriste u ćelijama vara, robotskim ćelijama, delovima za rezanje, zaštitom mašina, čuvanju perimetra itd.

image022.jpg

Hot Tags: žičana mreža ograde, Kina, proizvođači, fabrika
Srodni proizvodi
  • Upit