info@moduasm.com
Dalian Modular Assembly Technology Co, Ltd
O nama
Dom > O nama

Dalian Modular Assembly Technology Co, Ltd

图片1.jpg


Dalian Modular Assembly Technology Co, Ltd (MAT) osnovan je 2009. godine u sedištu MAT-a u Dalianu, u Kini. Kreirali smo inovativni aluminijumski okvirni sistem koji je dizajniran kao ekonomična i fleksibilnija alternativa tradicionalnim čeličnim zavarivačima.


Kako je napredovanje aluminijumskih ekstruzija napredovalo, MAT je proširio i svoje ponude proizvoda kako bi zadovoljio sve veće potrebe proizvodnih kompanija i mašinskih proizvođača.


Danas, MAT poseduje kompletan sistem aluminijskih profila od PG15 do PG60, a takođe ima i različite asortiman dodatne opreme koji odgovara našim profilima. Na osnovu ovoga obezbeđujemo i transportere, radne stanice, mašinske stražare, stepenice i platforme. Nedavno smo razvili sistem Tubular Framing koji je osnovni alat za integraciju logistike.


MAT proizvodi

MAT ima pet proizvodnih sistema, MAS, MGS, SPS, TFS, MCS图片2.jpg


Modularni sistem montaže (MAS) sastoji se od industrijskih aluminijumskih profila i pribora, možete brzo pronaći rešenje za sve zadatke sa potpunom specifikacijom profila i raznolikosti dodatne opreme MAT-a.

图片3.jpg

Sistem mašinske zaštite (MGS) je dizajniran za korisnike sa naprednim potrebama čuvanja. Poseban dizajn zaštitnih profila nudi bolji izgled, a jedinstveni elementi pričvršćivanja donose brže i sigurnije veze

图片4.jpg

Sistem za stepenice i platforme (SPS) se obično koristi za mostove preko mosta i opreme. Sklop se lako može realizovati jednostavnim vijcima za pričvršćivanje bez bilo kakvog rada mašine. Sistem je veoma jednostavan i pogodan za korišćenje.

图片5.jpg

Tubular Framing System (Tubular Framing System - TFS) je fleksibilan modularni sistem sastavljen od specijalnih profilnih cevi i pribora za izgradnju raznovrsnog asortimana protočnih prozora, materijalnih šatla. TFS je jednostavan i brz za korištenje, jer je niska cijena.


图片6.jpg

Modularni transportni sistem (MGS) obuhvata transportne trake za palete, transportne trake, valjkasti transporter itd. Oni se široko koriste u proizvodnji automobilskih komponenti, farmaceutskim, elektronskim, duvanskim, pakirnim i drugim industrijama.


MAT prednosti:

Planiranje softvera


● Kompletna informacija o proizvodu

● CAD biblioteka

● Brzi i jednostavni konfigurator

● Dizajner rasporeda za brzo i jednostavno planiranje


Na vreme, brzu isporuku


● Sve komponente u zalihama

● Moduli za montažu, kompletan okvir

● Promoviše dostavljanje i pouzdanu isporuku

● Velike fleksibilne konverzije i opcije za proširenje


图片7.jpg图片8.jpg


Vizija:

Da budem najpouzdaniji dobavljač i brend industrijske automatizacije širom svijeta.


MAT Misija

Zahvaljujući čvrstu posvećenost kvalitetu, inovativnosti, posvećenosti, održavanju poboljšanja i brige o kupcima, proizvod MAT je prodat u preko 60 zemalja. Bez sumnje, MAT rešava izazove industrijske automatizacije naših kupaca i izgrađena je da traju. Iskustvo rada sa korisnicima prvog puta MAT-a u ponovnim kupcima, a potom u partnerima koji žive u životu.


Rad svake osobe u MAT-u direktno utječe na kupca i mi smo posvećeni razumevanju našeg klijenta i njihovih potreba. Radimo kao tim koji prevazilazi te zahteve.


MAT Partner

图片9.jpg